Over ons

Hotel Restaurant Bellevue is gelegen in het centrum van het pittoreske dorp Blaricum. Het hotel beschikt over 9 kamers allen voorzien van eigen badkamer, toilet, flatscreen-tv en gratis Wifi. In ons Frans georiënteerde restaurant kunt u uitstekend dineren. Wij bieden tevens de mogelijkheid voor private dining en een vergaderzaal. Aan de overzijde van het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

In Blaricum en omgeving vindt u altijd iets van uw gading bijv. prachtige heidegronden, weilanden, stranden en watersport. Ook in onze buurtgemeentes is het goed toeven bijv. Laren het winkel dorp bij uitstek en Huizen met zijn prachtige oude haven. Maar ook Naarden met zijn oude vestingwallen, zijn kunst en antiekbeurs en fotofestival of bijv. Muiden met het in zeer goede staat verkerende kasteel Het Muiderslot of Hilversum met Beeld en Geluid liggen slechts 10 minuten rijden van ons hotel.

Het gebied rond Blaricum is uitstekend geschikt voor wandel of fietstochten. Grotere plaatsen zoals Amsterdam en Utrecht zijn binnen 25 minuten bereikbaar.

Wij zijn eerste en tweede kerstdag, 31 december en 1 januari gesloten.

Bellevue_zijaanzicht