Dining Card

STARTERS

SLAG € 9,50
Bereid in kruidenboter

HERTENCARPACCIO € 13,50
Rucola, Parmezaanse kaas, red onion, bosbessen en een truffeldressing

SALADE EENDENBOUT € 13,50
Met truffelmayonaise, zoete uienkonfijt en pecannoten

Also be ordered as a main course € 18,50

COCKTAIL VAN RIVIERKREEFT € 8,50
Frisse limoenmayonaise met bieslook en ei, geserveerd met toast

RUNDERCARPACCIO € 9,95
With sundried tomatoes, Parmesan and pine nuts

PASTEITJE € 8,50
Met wildragout, mushrooms and spring onions

WILD PROEVERIJ € 13,50
Bestaande uit een rillettes van gans, eendenham en wildpaté, geserveerd met gemengde noten, preiselbeeren en stokbrood

SALADE WILDZWIJNHAM € 12,50
Met witlof, call, cashewnoten en een bosvruchtendressing

Also be ordered as a main course € 17,50

UIENSOEP € 6,50
Gegratineerd met kaas

CHANGING SOUP € 6,50
Ask our staff / workers

MAIN COURSES FISH

KABELJAUW RUGFILET € 19,50
Langzaam op de huid gegaard met gemengde paddenstoelen en rode wijnsaus

SLIPTONGEN € 22,50
3 pieces with salad and fries

SLIPTONGEN € 18,50
2 pieces with salad and fries

ZEEBAARS € 20,50
From the oven, gegratineerd met rivierkreeftjes, kappertjes, fijn gesneden bosui en een limoencrème

ZEELAND MUSSELS only possible to order,,nl,days in advance,,nl 2 days in advance,nl

WISSELEND VISGERECHT daily
Ask our staff / workers

MEAT DISHES

TENDERLOIN € 19,50
Of Irish beef with garlic and sambal or in its own juice

MIXED GRILL € 19,50
Combinatie van 3 spiesjes; diamanthaas, kalf en gepelde gamba’s, served with garlic sauce

SPARE RIBS € 17,50
With lettuce, fries sausjes

RUNDERSUKADE € 17,50
Langzaam gegaard in de rode wijn, served with mashed potatoes

KALFOESTER € 18,50
Met armagnacroomsaus in oesterzwammen,,fr,PENNE,,it,Met paprika,,en,rosemary,,nl,room en feta,,en,From our local pastry chef Remy with mocha ice cream and coffee beans,,nl,CITROEN MERINGUES,,fr,From our local pastry chef Remy with lemon sorbet,,nl,€ 7,50,,en,Warm apple pie with whipped cream and cinnamon ice cream,,nl,Alternating oriental dish,,nl,Alternating pasta dish,,nl

Trusts CANARD € 19,50
Duck leg cooked in goose fat, geserveerd met zuurkool en aardappelpuree

MAIN GAME

WILD BOAR STEAK,nl € 20,50
Geserveerd met een wildjus

HAZENPEPER € 19,50
Op klassieke wijze gegaard hazenvlees met wildspecerijen

WILDTRIO € 23,50
Combinate van hert, haas en wildzwijn met rode wijnsaus

VEGETARIAN

RAVIOLI € 18,50
Gevuld met bospaddenstoelen en truffel, in dragonroomsaus met Parmezaanse kaas en rucola

DESSERTS

COUPE BOERENJONGENS € 7,50
Vanille-ijs met advocaat en boerenjongens

TIRAMISU € 8,50
Van onze plaatselijke patissier Rémy met mokka ijs en koffieboontjes

DAME BLANCHE € 7,00
Vanilla ice cream with hot chocolate sauce

CITROEN MERINGUES € 8,50
Van onze plaatselijke patissier Rémy met citroen sorbetijs

PIE Tatin € 7,50
Warm appeltaartje met slagroom en kaneel-ijs

We also have sugar-free vanilla ice cream for diabetics

CHILDREN'S

Choice of

Spareribs, vissticks, kipnuggets of kroket, These menus are all served with lettuce, fries appelmoes.

Macaroni, met rundergehakt en tomatensaus

€ 12,50 including an ice cream with surprise

SPECIALS

Monday
Steak in gravy € 17,00

Tuesday night
Wisselende stamppot met gehaktbal en rookworst € 12,50

Wednesday
Wisselend pasta gerecht daily

Thursday
Three sliptongen € 17,00

All these dishes are served with salad and fries.

Of course, we have a wide range of liqueurs, cognacs, whiskeys and not forgetting our foreign coffees, as Irish, French, Sun in Brazil. These are i.v.m. your sleep is also available in the café version.